OBAVIJEST o pismenom dijela testiranja kandidata po Javnom oglasu

16.05.2023 | Novosti

Obavještavamo kandidate da će se pismeni dio ispita po Javnom oglasu za prijem zaposlenika u Upravu za neizravno oporezivanje objavljenom dana 13.03.2023. godine održati dana 19.05.2023. godine (petak), u prostorijama Pravnog Fakulteta u Banjoj Luci, ulica Vojvode Stepe Stepanovića 77.

  • Pismeni dio ispita za kandidate koji su prijavu podnijeli na radna mjesta za koje je propisan uvjet SSS, održat će se u vrijeme i po redoslijedu kako slijedi:
  1. Grupa A s početkom u 09:30 sati (kandidati čije prezime počinje od slova A do slova K),
  2. Grupa B a početkom u 11:00 sati (kandidati čije prezime počinje od slova L do slova Ž).
  • Pismeni dio ispita za kandidate koji su prijavu podnijeli na radna mjesta za koje je propisan uvjet VŠS, održat će se u 12:30 sati (prezime kandidata od slova A do slova Ž).
  • Pismeni dio ispita za kandidate koji su prijavu podnijeli na radna mjesta za koje je propisan uvjet NK, održat će se u 14:00 sati (prezime kandidata od slova A do slova Ž).

Kandidati koji su se prijavili na radna mjesta za koje je propisan uvjet NK,  SSS i VŠS  moraju pristupiti pismenom dijelu  ispita za svako od mjesta posebno, a prema prethodno navedenom rasporedu.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete za pristupanje pismenom dijelu ispita iz Javnog oglasa, bit će obaviješteni o održavanju pismenog dijela ispita telefonskim putem.

Napomena:

Kandidati su obvezni doći u zakazano vrijeme i sa sobom ponijeti identifikacijski dokument i kemijsku olovku

 

Povjerenstvo za izbor po Javnom oglasu za prijem zaposlenika objavljenom dana 13.03.2023. godine