Колегиј Одсјека за царине РЦ Бања Лука

18.08.2023 | Новости

Дана 18.08.2023. одржан је Колегиј Одсјека за царине РЦ Бања Лука којим је предсједавао директор др. Зоран Тегелтија, а на којем су учестовали шефови царинских испостава РЦ Бања Лука и шефови група Одсјека за царине РЦ Бања Лука.

У уводној ријечи директор Тегелтија осврнуо се на тренутно стање у РЦ Бања Лука наводећи позитивне резултате у виду раста прихода и адекватне попуњености организационих јединица. Такође, директор Тегелтија је представио и текуће проблеме и изазове, и дао ријеч осталим учесницима који су додатно објаснили стање и проблеме у организационим јединицама којима руководе.

Шеф Одсјека за царинске послове РЦ Бања Лука госп. Горан Маринковић позвао је све учеснике да направе анализу стања у организационим јединицама којима руководе и да посебну пажњу обрате на изградњу и унапређењу људских ресурса.

На крају састанка директор Тегелтија позвао је све учеснике да уложе додатне напоре на јачању интегритета запослених, бољој сарадњи са пословном заједницом, стварању бољих услова рада, а што ће у коначници резултирати и већим приходима од индиректних пореза.